Arxiu de Notícies

Totes les notícies publicades en la web:

25 anys d’Havanera 1820

El 2018 s’acompleix el 25è aniversari de l’estrena de la pel·lícula

HAVANERA 1820, pel·lícula i sèrie de televisió de 4 episodis rodada l’any 1992 a Catalunya, Cuba i Portugal, que parla del tràfic d’esclaus entre Catalunya i Cuba durant el segle XIX, un comerç perfectament legal durant molt temps, però no per això digne de ser lloable. El tràfic d’esclaus, practicat per nombroses i molt reconegudes famílies de la burgesia catalana de l’època, va servir per enriquir-los notablement i també va influir notablement en l’economia, la societat i la cultura.

Next

Havanera 1820, La Gran Aventura

Documental sobre el 25è aniversari de l'estrena de la pel·lícula

Amb motiu dels 25 anys de l’estrena d’HAVANERA 1820 s’ha rodat el documental HAVANERA 1820, LA GRAN AVENTURA que ve a ser com l’episodi zero de la minisèrie televisiva i en el que tant els protagonistes com els tècnics i creatius parlen del que va representar aquest rodatge, absolutament atípic si tenim en compte el tipus de cinema que es feia a casa nostra en aquells anys.

Next

EXPRESSIONS

Making of de l'exposició de Carme Valverde

Durant el passat mes de setembre, Antoni Verdaguer ha estat rodant el que es podtria considerar un “making of” de l’exposició, on es pot veure el procés d’elaboració de cada un dels quadres, però també a totes i cada una de les 18 dones, en la majoria dels casos en el que sol ser el seu ambient habitual de feina i “expressant-se” també ja sigui amb un text, ja amb un tema musical.

Next

Estrena documental Eduard Torres "EDI"

El proper 2 d’octubre, a les instal·lacions del C.D. Terrassa Hockey

Amb el títol de “Eduard Torres ‘EDI”, un home contra el tEDI” el documental explica l’àmplia gamma d’activitats d’aquest personatge.

Next

Es completa el documental “Marta Pessarrodona, la donassa poeta”

Entre abril i maig de 2021 s’estan acabant de fer unes gravacions addicionals i el muntatge i sonorització d’aquest documental.

Next

Enregistrament de l'espectacle “Cambó/Companys”

El mes de febrer de 2021, es va enregistrar a la Sala Crespi de Terrassa l’espectacle d’oratòria parlamentària “Cambó/Companys” sobre els fets del 6 d’octubre de 1934.

Next

Enregistrament de "Terrassa és Jazz”

Des de l’estiu de 2022 es van gravant entrevistes i actuacions pel primer documental de la sèrie “Terrassenques/Terrassencs” que no serà dedicat a un sol personatge, sinó que serà col·lectiu. Es titularà TERRASSA ÉS JAZZ i mostrarà la llarga tradició que hi ha a Terrassa pel jazz.

Next