ESTRENA "EDUARD TORRES 'EDI'"

Setembre 2020

El proper 2 d’octubre, a les instal·lacions del C.D. Terrassa Hockey s’estrenarà el quart documental de la sèrie “Terrassenques/Terrassencs”, en aquest cas dedicat al dibuixant i humorista – entre moltes altres coses - Eduard Torres “Edi” que ens va deixar ara fa uns mesos en plena pandèmia del Covid-19.

Amb el títol de “Eduard Torres ‘EDI”, un home contra el tEDI” el documental explica l’àmplia gamma d’activitats d’aquest personatge que va ser durant 48 anys l’autor dels acudits del “Diari de Terrassa”, apart d’un reconegut caricaturista i cartellista, un gran amant i activista del jazz a Terrassa i jugador i entrenador d’hòquei vinculat al C.D.Terrassa Hockey, o àrbitre nacional i internacional també d’aquest esport.

Actualment ja s’està treballant en el cinquè documental d’aquesta sèrie, concretament el dedicat al pianista i jugador d’escacs de renom internacional Miquel Farré, al que seguiran el de la poeta i recent Premi d’Honor de les Lletres Catalanes Marta Pessarrodona, i el del reconegut oncòleg Professor Jordí Estapé, que es preveu estiguin acabats a finals de 2020.

Veure vídeo