TRENCANT CADENES

2014

Sinopsis

Un antic treballador de la Hisenda d’Espanya idea un pla per “segrestar” el deute fiscal d’Espanya cap a Catalunya i situar-lo en un paradís fiscal, demanant a canvi que el govern d’Espanya accepti dialogar i sobretot fer elk referèndum... però la tossuderia i la falta d’habilitat del govern d’Espanya fa que les coses es compliquin fins a extrems gairebé inimaginables.

NOTA: “Trencant cadenes” havia de ser un “thriller” de ficció amb un contingut i un missatge clar: el camí i anhel de Catalunya cap a la independència... però malgrat moltes gestions i mesos de feina el projecte no va reeixir – segurament per pors acumulades per totes parts - i es va quedar en el rodatge d’un tràiler i alguns suports gravats dels que havien de ser alguns dels actors.


Fitxa Tècnica

  • Una iniciativa de: Associació Cultural Independència 2014
  • Guió: Salvador Cot, Manel Bonany i Antoni Verdaguer a partir d’una idea original d’Antoni Verdaguer

Càsting previst

Ariadna Gil, Vigo Mortensen, Sergi López, Montserrat Carulla, Quim Masferrer, Toni Albà, Francesc Orella, Carme Sansa, Txé ASrana, Ivana Miño, Fermí Fernández, Òscar Intente, Jaume Comas, Joan Massotkleiner, Miquel Agell, Jordi Martínez, Miquel Sitjar, Marina Comas, Mercè Llorenç


Veure el tràiler del projecte