MIQUEL FARRÉ, UNA VIDA AMB EL BLANC I EL NEGRE

2020

Sinopsis

Documental número 5 de la sèrie “Terrassenques/Terrassencs”. El terrassenc Miquel Farré és un concertista de piano reconegut internacionalment pel seu talent i qualitat, i també ha estat molts anys professor de piano i de història de la música als conservatoris de Terrassa i de Barcelona. L’altre passió de la seva vida van ser els escacs arribant a participar en campionats mundials i olimpíades, disciplina que va abandonar quan encara era jove, per centrar-se només en la interpretació al piano. L’eix del documental és una entrevista amb en Miquel Farré, però també veurem com prepara l’enregistrament de la suite per piano “Poblet” del compositor Tomàs Buxó, que va ser un dels mestres de Miquel Farré.

Documental enregistrat al domicili de Miquel Farré a Terrassa, l’octubre de 2019.


Fitxa Tècnica

  • Guió, direcció, producció i veu en off: Antoni Verdaguer
  • Fotografia, editatge i postproducció: Santi Ortiz
  • Amb la participació de: Jaume Cabré

Crèdits

Les fotografies, programes de mà i retalls de premsa d’arxiu, han estat facilitats pel seu fill MARC FARRÉ i BASSINER i pel seu germà LLUÍS FARRÉ i MALLOFRÉ.

Els temes musicals que interpreta Miquel Farré en aquest documental pertanyen a la suite per piano “Poblet” del compositor Tomàs Buxó i Pujadas (1882 – 1962).


Veure el tràiler de la pel·lícula